Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO

Özbek pop yıldızı Şahsenem, 10 yıl aradan sonra ilk kez bir fotoğraf çalışması yaptı

Türkiye'de 90’lar pop müziğinin Özbek yıldızı Şahsenem, 10 yıl aradan sonra aldığı kilolardan kurtulmaya başlayınca ilk kez bir fotoğraf çalışması yaptı.

- Bu haber 636 kez okundu.

Özbek pop yıldızı Şahsenem, 10 yıl aradan sonra ilk kez bir fotoğraf çalışması yaptı

KAMERALARLA BARIŞIYOR. 90’lar pop müziğinin Özbek yıldızı Şahsenem, 10 yıl aradan sonra aldığı kilolardan kurtulmaya başlayınca ilk kez bir fotoğraf çalışması yaptı. Aldığı fazla kilolardan kurtulmak için ve yeniden özlediği alkışlara kavuşmak için Leyla İnanır Dr Baumann Das İnstitut Nişantaşı’nda girdiği güzellik kampından kısa bir süre sonra kamera karşısına geçti. Yeni model Şahsenem olarak tekrar geri dönen Özbek Popçu, konser özlemi içinde 10 yıl aradan sonra youtube kanalından müzik severlerle buluşuyor.

14 Mart saat 18.00’da Şahsenem official kanalından Özbekçe, Azeri ve farsça yanında Türkçe şarkılardan oluşan özel repertuarı ile sevenleriyle buluşacak olan yıldız sanatçı Şahsenem “Uzun bir aradan sonra ilk konserim. Heyecanlıyım ama şarkı söylemek benim genlerime işlemiş. Orta Asya Türk Cumhuriyetleri. Kafkasya, ve Orta Doğudaki hayranlarım yanında Türk sevenlerime de keyif veren bir müzik yolculuğu olacak” dedi.

Konseri için özel bir orkestra kurduğunu ifade eden Şahsenem, youtube konserinin kendisi için önemli bir moral ve motivasyon olacağını sözlerine ekledi.(SELÇUK AKA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.