Öne Çıkanlar Eatique Cafe İngiltere fıccın 3D yazıcıda Right Holidays Aile dizisi Londra Baṣkonsolosu Atahanı Mixedartperformersism Yılın En İyi Erkek Mankeni Fashiontv Moda Simge istanbul Yaz Günü UKISAR Londraya Southampton FCnin Londralı Ayhan Can İngiliz turizm londra Aleyna Tilki Britanya Kebab ödülleri Spotify Karan Özçivit

Romina, Ruhsal şifacıyım. Sesimle herkesi iyileştirmek istiyorum

Romina, 50’ye yakın sözü ve müziği kendisine ait şarkısını ile kendisini ruhsal şifacı olarak tanımlıyor ve sesiyle herkesi iyileştirmek istiyor.

- Bu haber 207 kez okundu.

Romina, Ruhsal şifacıyım. Sesimle herkesi iyileştirmek istiyorum

Gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek şarkılarını yazan Romina, psikolog kimliğinin yanında söz yazarı, besteci ve yorumcu olarakta müzik dünyasında kalıcı işlere imza atmak için kolları sıvadı.17 Aralık Cuma günü yayınlanacak Romina’nın ikinci parçası Binbir 1001’de ünlü müzik adamı İskender Paydaş katkıda bulunarak sürpriz yaptı. Sözü ve müziği Romina’ya ait şarkının düzenlemesini İskender Paydaş yaptı.Şarkının video klibi Kapadokya’da oranın doğal güzellikleri ve mistik enerjisinin yanında 20 atın içinde Ahmet Can Tekin yönetmenliğinde çekildi. Klibi Kapadokya’da çekmenin amacı için Romina ‘bölgenin özgürlüğü temsil etmesi ve mistik enerjiyi izleyenlere geçmesini sağlamak’ dedi. BinBir 1001 parçamın hikayesi için Romina ‘Gerçek hikayeden esinlenerek yazdım. Hikayesi baskı altında olan kadınların şarkıyı dinleyerek iyileşmelerini ve özgüvenlerini yeniden oluşturup içsel değeri hatırlamaktı. Her dinlediklerinde daha da güçlenecekler ve kendilerini çok iyi hissedecekler’ dedi.


Ruhsal şifacıyım. Sesimle herkesi iyileştirmek istiyorum.’

Youtube klip linki; https://youtu.be/uVpkxkExSK4

Romina, 50’ye yakın sözü ve müziği kendisine ait şarkısını ile kendisini ruhsal şifacı olarak tanımlıyor ve sesiyle herkesi iyileştirmek istiyor.
 


5 yaşında müzik okuluna gitti. Halen psikolog kimliğiyle iş hayatına devam ediyor.. Tüm bestelerini gerçek hikayelerden esinlenerek yazıyor.  Aynı zamanda ruhsal şifacı olduğu için yazdığım parçalarda özellikle sözlere çok önem veriyor. Yazdığı kelimelerle tüm beyinlerde  farkındalık oluşturup, sesiyle herkesi iyileştirmek istiyor. Müzik ruhun gıdası olduğu için doğru frekanslarla tüm güzellikleri aktarabileceğini dile getiren Romina,  bundan sonra hedefinin daha çok insana ulaşıp sesimle iyileştirmek olduğunu söylüyor. İlk parçası ‘SEVGİN  Yalanı’ sonrası yeni Romina singel’ı,  “BinBir 1001 “ 17 Aralık’ta yayınlanıyor.
 
Söz müzik Romina
Aranje İskender Paydaş
Yönetmen Ahmet Can Tekin

Dün Gece Yine kapıma Geldin
Yalvara Yalvara İkna edemedin
Oynadığın Rolünü çok beğendim
Seni İzlerken Çok Eğlendim
Hayır Dedikçe Hırs yapıyorsun
Göz Yaşlarını Bile Kullanıyorsun
Hiç Uğraşma Bitti Artık çok Geç

Bin Defa Sürünmektense Bir Defa Gitmek Lazım
Bin Defa Üzülmektense Bir Defa Silmek lazım

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.