Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Drake Ronaldo Demet Akalin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye

Yaşayan en çekici kadın açıklandı ! İşte dünyanın çekici kadını

İngiltere'de ünlü bir derginin yaptığı ankette, 'yaşayan en çekici kadın' seçilen Paige Spiranac, sosyal medyada çok konuşuldu.

- Bu haber 759 kez okundu.

Yaşayan en çekici kadın açıklandı ! İşte dünyanın çekici kadını

İngiltere'de ünlü bir derginin yaptığı ankette, 'yaşayan en çekici kadın' seçilen Paige Spiranac, sosyal medyada gündeme oturdu.Paige Spiranac'ın güzelliği artık tescillendi! Golf camiasının en çok tanınan isimlerinden biri olan güzel sporcu, yapılan ankette ilk sırada yer aldı.Derginin yaptığı anket sonucu, dünya üzerinde yaşayan en çekici kadın Paige Spiranac seçildi.Tüm ülkelerden adayların yer aldığı listede büyük bir fark atan Paige Spiranac, 2022 yılının en çekici kadını seçildi.Sosyal medya hesabından aldığı yorumlar üstüne bir yorum paylaşan Paige Spiranac, ''Erkeklerin, vücudum hakkında yorum yapmasından hoşlanmıyorum. Dekolte giydiğim için beni iğrenç cümlelerle suçlamayın.Anlamaya çalışın. Giyinmeyi seviyorum." ifadelerini kullandı.

İç çamaşırı giymeden golf oynamayı daha çok sevdiğini belirten Spiranac, "Normalde iç çamaşırı giymiyorum, şort giyiyorum ve üzerinde çok fazla katman var. Pantolon giydiğimde de iç çamaşırı kullanmıyorum" dedi.

İngiltere'de ünlü bir derginin yaptığı ankette, 'yaşayan en çekici kadın' seçilen Paige Spiranac, sosyal medyada çok konuşuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.