Öne Çıkanlar İngiltere bayram İngiltere parlementosunda Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Tuğba Erdem yeni şarkı Engin Gayrimenkul londra SÖYLEME Bahattin Gemici Youtube ve Apple Music Kate Winslet Titanic Ece Vahapoğlu La Mare Collection tuhaf ZEYTİNYAĞ VE DOMATES Harcandıkça Erkin Koray farkındalık ikinci turunda oy verme tarihleri Haluk Bilginer

Kraliçe'nin 70 yıldır evli olduğu eşi 99 yaşındaki Prens Philip öldüğünde neler yaşanacak? Philip, 7 gündür hastanede !

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin 99 yaşındaki bireyi Prens Philip Mountbatten'in sağlık sorunları ve yaşı sebebiyle ölümünün yakın olduğu düşünülüyor. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in (99) geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.

- Bu haber 771 kez okundu.

Kraliçe'nin 70 yıldır evli olduğu eşi 99 yaşındaki Prens Philip öldüğünde neler yaşanacak? Philip, 7 gündür hastanede !

İngiltere’de Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Kraliçe 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Açıklamada, “Dük (Prens Philip), kendisini kötü hissettikten sonra Majesteleri'nin doktorunun tavsiyesi üzerine birkaç gün gözlem altına alınmak üzere ve dinlenmesi için hastaneye kaldırıldı” denildi. Açıklamada, Prens Philip’in sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Hastaneye kaldırılma nedeninin koronavirüs (Covid-19) ile alakalı olmadığı ve tamamen tedbir amaçlı olduğu bilgisi paylaşıldı. İngiliz Kraliyet Ailesi'nin 99 yaşındaki bireyi Prens Philip Mountbatten'in sağlık sorunları ve yaşı sebebiyle ölümünün yakın olduğu düşünülüyor.

Kraliçe 2'nci Elizabeth'in 70 yıldır beraber olduğu eşi Prens Philip Mountbatten öldüğünde neler yaşanacak?

Edinburg Dükü Prens Philip Mountbatten ölünce yaşanacak 5 şey şöyle sıralandı

1. Haberler nasıl verilecek?
dinburg Dükü Prens Philip Mountbatten gece yarısı hayatını kaybederse resmi duyuru sabaha karşı saat 08:00'de yapılacak. Muhtemelen BBC, Edinburg Dükü Prens Philip Mountbatten'in ölüm haberini verecek ilk kanal olacak.

2. Görkemli bir cenaze töreni düzenlenmeyecek
Edinburg Dükü Prens Philip Mountbatten muhtemelen bir devlet töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak. Fakat Prens Philip Mountbatten'in daha sade bir törenle uğurlanmayı istediği biliniyor.Cenazeye aile bireyleri ve yakın akrabalar, hükümet yetkilileri ve İngiliz Milletler Topluluğu'na üye ülkelerin başkanları katılacak.

3. Nereye defnedilecek?
 
İngiliz monarşisinin birçok bireyi Westminster Abbey ya da Saint James Sarayı'na defnedilse de Edinburg Dükü Prens Philip Mountbatten muhtemelen bir başka yerde ebedi yolculuğuna uğurlanacak.Windsor Kalesi'nin Edinburg Dükü Prens Philip Mountbatten'in defnedileceği yer olduğu düşünülüyor.


4. Yas süresi ne kadar sürecek?
Edinburg Dükü Prens Philip Mountbatten, Kraliçe Elizabeth'ten daha önce yaşamını yitirirse 8 gün yas ilan edileceği düşünülüyor.

5. Kraliçe günlük işlerine ne zaman dönecek?
Kraliyet Yas süresi 30 gün daha devam edecek ve bu sürenin ardından Kraliçe Elizabeth günlük işlerini yapmaya başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.