Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

Genç model Madalyn Davis selfie uğruna hayatını kaybetti

Kısa süre önce İngiltere/Lincoln'den Avustralya'ya taşınan 21 yaşındaki model Madalyn Davis, selfie çekmek için çıktığı Diamond Bay (Yüksek dağlık alanda seyir noktası) uçurumdan düşerek hayata veda etti.

- Bu haber 353 kez okundu.

Genç model Madalyn Davis selfie uğruna hayatını kaybetti

Madalyn Davis, selfie çekebilmek uğruna Avustralya'da arkadaşlarıyla çıktığı zirve noktada yaşamını yitirdi.    

21 yaşındaki genç modelin, Vaucluse bölgesinde arkadaşlarıyla bir partide olduğu belirtildi.  Polis daha sonra, saat 6:30'da yedi arkadaşıyla yakındaki Diamond Bay uçurumlarına gittiğini aktardı.

Madalyn'den haber alamayan ekip arama başlattı ve saat 10:30 civarında genç kadının cansız bedenine ulaştı.

Madalyn'in düşmeden önce güneşin doğuşunu izlemek için uçurumun kenarına tırmandığı bildirildi.

Yerel medya, tehlikeli bölgenin Instagram için fotoğraf çekmeye gelen gezginler tarafından popüler olduğunu da kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
AvustralyaMadalyn Davis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.