Öne Çıkanlar Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı Çeşme Beşiktaş Nur Yerlitaş Dilsiz Dave McCary Oksimoron Oyunu Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Bursa Devlet Tiyatrosu Cenk Eren Kerimcan Durmaz Halloween kostumu

İki Güzelin Altın Zambak Başarısı

Türkiye'nin tescilli iki güzel kraliçesi Gözde Coşkun ile Tuğçe Sarıkaya muhteşem bir ödül organizasyonuna imza attı. İki kraliçe "Altın Zambak Ödülleri" ile unutulmaz bir gece yaşattı

- Bu haber 280 kez okundu.

İki Güzelin Altın Zambak Başarısı

Türkiye'nin tescilli iki güzel kraliçesi Gözde Coşkun ile Tuğçe Sarıkaya muhteşem bir ödül organizasyonuna imza attı. İki kraliçe "Altın Zambak Ödülleri" ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Altın Zambak Ödülleri sahiplerini buldu...

Türk moda dünyasının iki kraliçesi GÖZDE COŞKUN ile TUĞÇE SARIKAYA Beşiktaş Akatlar Kültür ve Kongre Sarayında gerçekleştirdikleri muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Maraş Gezgin sinema ve dizi film oyuncularından ses sahne sanatçılarına moda dünyasının sevilen modellerinden iş dünyasının başarılı simalarına, spor kulüpleri başkanlarından futbolculara kadar çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı "Altın Zambak Ödülleri" organizasyona imza atan iki güzel model Gözde Coşkun ile Tuğçe Sarıkaya en az gece kadar konuşuldu. Son zamanlarda böylesi güzel bir gece yaşanmamıştı!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.