Öne Çıkanlar Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı Çeşme Beşiktaş Nur Yerlitaş Dilsiz Dave McCary Oksimoron Oyunu Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Bursa Devlet Tiyatrosu Cenk Eren Kerimcan Durmaz Halloween kostumu

Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın 10 yıllık evliliğinde son

Mustafa Sandal ve Emina Sandal çiftinden kötü haber geldi. Sandal çifti, anlaşmalı boşanmak üzere bugün birlikte Beykoz Adliyesi’ne geldi.

- Bu haber 300 kez okundu.

Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın 10 yıllık evliliğinde son

Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın 10 yıllık evliliğinde son. Uzun zamandır boşanacakları konuşulan Mustafa Sandal ve Emina Sandal çiftinden kötü haber geldi. Sandal çifti, anlaşmalı boşanmak üzere bugün birlikte Beykoz Adliyesi’ne geldi.Mustafa ve Emina Sandal, altında imzalarının olduğu 4 sayfalık protokolü mahkemeye sundu. Anlaşmalı olarak boşanan çift, hazırladıkları protokole göre, ortak çocuklarına 10 Emina'ya 15 bin nafaka ödeyecek.Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın 10 yıllık evliliğinde son noktayı koydu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.