Öne Çıkanlar Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu Londra Kıbrıs Türk Kültür Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN Çeşme Beşiktaş Nur Yerlitaş Dilsiz Dave McCary Oksimoron Oyunu Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Bursa Devlet Tiyatrosu

RADYOLARDA 1 NUMARA OLDU

Yeni single’a iddialı tanıtım. “Yıkılmam” dedi ve 1 numaraya yerleşti. Pınar Soykan, yeni single’ı “Yıkılmam”ın tanıtımı için Tarkan’ın izinden gitti, onun “10” albümünde yaptığı gibi tüm televizyon kanallarına reklam verdi.

- Bu haber 258 kez okundu.

RADYOLARDA 1 NUMARA OLDU

Müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan “Yıkılmam”, radyolarda da 1 numaraya yükseldi.“Mesela” şarkısıyla geçtiğimiz kış adından sıkça söz ettiren Pınar Soykan, yaz aylarına da yeni single’ı “Yıkılmam” ile damga vurdu. Başarılı şarkıcı, single’ının promosyonu için kendine müzik dünyasının Mega Star’ı Tarkan’ı örnek aldı. Tarkan, uzun bir aradan sonra çıkardığı “10” albümü için tüm televizyon kanallarına reklam vermiş, albümün tanıtımları uzun süre ekranlarda gösterilmişti. “Yıkılmam”ın promosyon çalışmaları kapsamında da tıpkı “10” gibi tüm televizyon kanallarına reklam verildi.

RADYOLARDA 1 NUMARA

“Aslında olması gereken promosyonu ve yatırımı yaptım. Tarkan gibi büyük bir star da aynı yollardan geçti" diyen Pınar Soykan’ın single’ı müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı. Radyoların en çok çalınan şarkılar listesinde 1 numaraya kadar yükselen “Yıkılmam”, gece kulüpleri ve plajların da favori şarkıları arasına girdi.

YILDIZ TİLBE'YE TEŞEKKÜR
“Yıkılmam” single’ıyla birlikte müzikal kariyerindeki çıraklık döneminin bittiğini söyleyen Pınar Soykan, iddiasını “Hep daha iyisini yapmak için ant içtim” sözleriyle ortaya koydu. Soykan, müzik dünyasında elde ettiği başarıda ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin de büyük payı olduğunu belirtti: “Daha önce yakın dostum Yıldız Tilbe’nin üç şarkısını seslendirdim. Yıldız’a desteklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.