Öne Çıkanlar Bahattin Gemici Numberone TV Southampton FCnin Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm Fatma Girikin anma töreni İngiltere Türk Toplumu Futbol SHAME Altın Fırça Ödülleri Konkurt Pop müziğin Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu londra Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı

SEREN SERENGİL’DEN ŞAŞIRTAN MAHKEME KARAR

Seren Serengil magazin dünyasında taraflı tarafsız herkesi şaşırtan bir eyleme imza attı. Son dönemde magazin gündeminde sanat çalışmalarından çok hukuk mücadeleleriyle yer bulan Seren Serengil Gülben Ergen’in kendisi için çıkarttırdığı kararın aynısını Esra Balamir için aldırttı.

- Bu haber 223 kez okundu.

SEREN SERENGİL’DEN  ŞAŞIRTAN MAHKEME KARAR

AVRUPA-Gülben Ergen’in üç ay önce aldırdığı karar neticesinde 3 gün hapis yatan ve bu yüzden magazin basınında defalarca mağduriyetini dile getirerek kendisine haksızlık yapıldığını vurgulayan Seren Serengil’in aynı şeyi Esra Balamir için yapması kamuoyunda samimiyetinin sorgulanmasına yol açtı…

Hatırlanacağı üzere Gülben Ergen üç ay önce “Duymayan Kalmasın” programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırmıştı. Karara uymayan ve canlı yayında yorum yapmaya devam eden Seren Serengil ise Gülben Ergen’in aldırdığı kararla 3 gün hapis yatmıştı. Hapisle noktalanan bu olay neticesinde Gülben Ergen ve Seren Serengil, sanat dünyasında daha önce hiç görülmemiş bir durumun yaşanmasını neden olmuşlardı.

Gülben Ergen'in aldırdığı kararı doğru bulmayan ve kamuoyunda “mağdur” olduğunu defalarca dile getiren Seren Serengil’in aynı kararı Esra Balamir için aldırması ise büyük şaşkınlık yarattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.