Öne Çıkanlar Yeşilçamın Nurşani Birleşmiş Milletler Çeşme Beşiktaş Dave McCary Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Cenk Eren Osmanlı IKBY Londradaki Tate Britain Turner Ödülü ingiltere Turner Ödülü Londra Turkiye Elnar Xelilov ingiltere Fenerbahçe Bahattin Gemici Viens Dans Ma Vie Wimbledon

Tarkan canı yemek çeken hamile eşi için bunu yaptı

Türk Pop Müziğinin kralı Tarkan, canı pizza ve risotto çeken eşi için geç saatlerde Tarabya'dan Etiler'e gitti.

- Bu haber 506 kez okundu.

Tarkan canı yemek çeken hamile eşi için bunu yaptı

AVRUPA RADYO-Tarkan, canı pizza ve risotto çeken eşi için geç saatlerde Tarabya'dan Etiler'e gitti. Siparişleri için yardımcısını göndermek yerine kendisi giden sanatçının, yemeklerin tuzsuz ve baharatsız olması için de talimat verdiği öğrenildi.
Siparişler hazır olur olmaz evinin yolunu tutan Tarkan, elinde torbalarla mekanın kapısında objektiflere yansıdı. Muhabirlerin beklediğini gören sanatçı, eşine siparişleri yetiştirmek için mekandan hızla ayrılmak istedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.