Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Kazablanka Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum cellist Londra Geceleri Our Future Health

"Tek Türküler" albümünde Halk ozanı Mehmet Tek'in imzası

Güler Duman, Latif Doğan'ın gibi ünlü türkücüler halk ozanı Mehmet Tek'in "Tek Türküler" albümünde bir araya geldiler

- Bu haber 902 kez okundu.

"Tek Türküler" albümünde Halk ozanı Mehmet Tek'in imzası

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan halk ozanlarından Mehmet Tek'e ait olan albüm, Türkiye’den Özdemir Plak etiketiyle piyasaya çıktı. Türk Halk müziğinin ünlü türkücülerinin ses verdiği sözleri ve müzikleri Mehmet Tek'e ait olan bu başarılı çalışmayı, Özdemir Plak yaptı.

Kızıda aynı albümde

Son dönemlerde özellikle sesiyle bir hayli beğeni toplayan Mehmet Tek’in kızı Selen Tek albümde yer alıyor. Ozan Mehmet Tek albümünü şu sözlerle tanıttı. "Önümüzdeki kuşaklara bestelerimi sunmak istiyorum. 'Tek Türküler' albümümüzün her bir eseri benim içimden kopan türkülerdir.”

"Tek Türküler" albümünde kimler var ? Güler Duman, Özcan Türe, Arzu, Tülay Maciran, Mehmet Balaman, Maral, Erensoy Akkaya, Yağız, Ercan Papur, Eyuphan, Latif Doğan, Selen Tek ve Ozan Mehmet Tek albümde dinleyeceğiniz sanatçılardan.

Tek Türküler albümünde Halk ozanı Mehmet Tek'in imzası var

Mehmet Tek’in kızı Selen Tek albümde yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.