Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent

Türk güzeline Lübnan’da üçüncülük tacı, Miss Europe 2021

Türk güzeli üçüncü oldu.Duygu Çakmak Lübnan’da taç taktı

- Bu haber 316 kez okundu.

Türk güzeline Lübnan’da üçüncülük tacı, Miss Europe 2021

Türk güzeline Lübnan’da üçüncülük tacı.Türk güzeli Duygu Çakmak, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlenen “Miss Europe 2021” güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Yarışmada kraliçe unvanı ile birinciliği ise Fransa güzeli Louan Vecchia aldı. Fashion TV Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat ve ünlü koreograf Ferhan Aral'ın geçen yıl İstanbul’da düzenlediği “Miss and Mr. Fashion TV” yarışmasında derece alan Duygu Çakmak, Lübnan'da düzenlenen “Miss Europe 2021” güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştı.

Otuz yedi farklı ülke güzeli “Miss Europe 2021” tacı için Beyrut’ta Lancaster Eden Bay Hotel’de önceki gece düzenlen finalde podyuma çıktılar. Dünyaca ünlü TV kanalı CNBC tarafından tüm Arap dünyası ülkelerinde canlı yayınlanan yarışmanın finalini milyonlarca kişi izledi. Fransa güzeli Louan Vecchia kraliçe unvanı alarak birincilik tacını giydiği gecede, Romanya güzeli Anna Maria Babau ikinci güzel seçilirken, Türkiye’yi temsil eden Duygu Çakmak ise “Miss Europe 2021” üçüncü güzeli seçilerek taç giydiler.

 

On gün önce yarışmanın Beyrut’daki kampına katıldığı gün “Lübnan’a taç giymek için geldim. O tacı çok istiyorum” diyerek iddialı olduğunu gösteren Duygu Çakmak, yarışma sonrası yaptığı açıklamada “Burada ülkemi en iyi şekilde temsil ettim. Herkesin ilgi odağı oldum ve çok sevildim. Birinci olmayı çok istedim ama olmadı. Yine de Türkiye’ye başımda üçüncülük tacı ile dönüyorum. Çok sevinçliyim ve mutluyum” dedi. Yarışmada final gecesi güzelliği ile bol alkış alan Duygu Çakmak’ın podyumda giydiği ulusal kostüm ise modacı Pınar Bent’e ait.

CANER BUDAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.