Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent

Bülent Ersoy Muazzez Abacı ile Bostancı'da sahneye çıkıyor

Bülent Ersoy ile Muazzez Abacı, Bostancı Gösteri Merkezi’nde birlikte sahne çıkıyorlar

- Bu haber 880 kez okundu.

Bülent Ersoy Muazzez Abacı ile Bostancı'da sahneye çıkıyor

Bülent Ersoy ile Muazzez Abacı, Bostancı Gösteri Merkezi’nde birlikte sahne çıkıyorlar. Bülent Ersoy “Bu konser ıvır zıvır konseri değil. Gerçek bir klasik Türk musikisi konseri olacak. Bu konserde can arkadaşım iftihar ettiğim Muazzez Abacı ile kulakların pasını silmek için sahneye çıkıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verecekleri duyurulan, ancak elverişsiz hava şartları nedeniyle ertelenen Bülent Ersoy Muazzez Abacı “Dev Buluşma” konseri 9 Kasım Cuma gecesi, Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak. Türk sanat müziğinin iki büyük ismi Bülent Ersoy ile Muazzez Abacı’yı bu konserin heyecanı sarmış durumda. Düet şarkıların yanı sıra solo şarkılara da yer verecek olan sanatçılara İlyas Tetik ile birlikte elli kişilik saz grubu eşlik edecek. Her iki sanatçı da bu konser için özel kıyafetler hazırlatırken, hem kulaklara hem de gözlere hitap etmeye hazırlanıyorlar.

Özel koltuk ve dev avize yaptılar…

Konserin sahne dekorasyonunu da iki büyük sanatçıya göre oldukça muhteşem olması için titizlikle çalışan organizatörler iki sanatçının oturması için çok özel bir koltuk siparişi de verdiler. Sahnede her şeyi ile özel olarak yapılan koltuğun kumaş rengi ve dizaynı sanatçıların ortak zevklerine göre yapıldı. Sahnede ayrıca oldukça büyük ve kristal taşlarla süslü dev bir avize de dekor olarak kullanılacak.

Bülent Ersoy “Bu konserin kıymetini bilin”

Bülent Ersoy konser ile ilgili olarak “Kadim dostum iftihar ettiğim can arkadaşım Muazzez Abacı ile birlikte sahnede sevenlerimizin karşısına çıkıyoruz. Bu konser öyle ıvır zıvır bir konser değil. Klasik Türk musikisinin örneklerinden şarkıların da olacağı önemli bir konserdir. Abacı ile kulakların pasını silmek için sahneye çıkıyoruz. Bu konser her zaman olmaz kıymetini bilin” dedi. Konserin biletleri Biletix’ten satışa çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.