Öne Çıkanlar Picasso Paisajes judo Cemal Reşit Rey Konser Salonu Modeli Ödülü Niğde Londrada 2022 Türk Toplumu

EN ÇOK DİNLENEN TÜRK

DJKANTIK, dünyanın çeşitli yerlerindeki eğlence işletmelerinde, benimsediği müzik politikasını beğenilerle sundu

- Bu haber 107 kez okundu.

EN ÇOK DİNLENEN TÜRK

GÖZÜNÜ DÜNYA MÜZİK LİSTELERİNE DİKEN PRODÜKTÖR.Gözünü alanında zirveye diken DJ, 2007de ilk projesi olan "Cep Melodi" Productionları ile hedefine bir adım daha yaklaşan DJKANTIK, dünyanın çeşitli yerlerindeki eğlence işletmelerinde, benimsediği müzik politikasını beğenilerle sundu ve oldukça geniş bir hayran kitlesi elde etti.2009 yılında çıkardığı (Electro Clubbing) Albümü internette yüzbinlerce kişiye ulaştı. Fanlarının sayısı her geçen gün arttıran DJKANTIK, 2010 yılında Dünyada en çok dinlenen Türk Dj olarak kayıtlara geçti. Arama motorlarında yaklaşık 2.500.000 sayfa sonucu vererek en çok aranan ve paylaşımı en fazla olan Dj unvanına kavuştu. Ülkesinin sınırlarında kayıtlı en fazla fana sahip Dj olarak Google gibi büyük arama motorlarının Türkiye’de referans gösterdiği tek Dj oldu. Dünyada en iyi House / Tech House / Tribal House Müzik Üreten Dj’ler arasında ilk 100 de 96’ıncı sırayı alan başarılı DJ,

1000’i aşkın Productionu ve çok önemli müzik birikimi arşivine sahip ve şimdi gözünü mesleğinde dünya zirvesine dikti.

2645 Records etiketiyle sunulan ve dünya starı olan Faydee şarkısı  “MORE” başarılı isim DJKANTIK, remix çalışmasıyla dünyada ses getirmesi bekleniyor. Türkiye sınırları içinde çıkardığı başarılı yapımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 2645 Records ve başarılı productor Abdullah Özdoğan, yeni işi Faydee şarkısı  “MORE” ve DJKANTIK remix çalışmasıyla gözünü dünya müzik listelerinde yer almaya dikti.

KLİP LİNKİ     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.