Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Greta Gerwig ingiltere Diş sorunu Zülfü Livaneli şarkılarıyla mor ve ötesi Londra Belçika Araftayım Yar Londra Türk gece Fındıkkıran balesi Başkomiser Rob Kirby ünlü DJ Korayın öldürüldüğünü açıkladı ı yıldız şarkıcı İngiltereyi İşçi Partisi Lideri Keir Starmer Londrada yaza veda festivali Kraliçenin tabutu İngilterenin başbakanı Ebru Keskin Alo Şarkı Sözleri Pasion Turca

LONDRA'NIN EN MEŞHUR YEMEK FESTİVALİNDE TÜRK LEZZETLERİ TANITILDI

Melek Kitchen Akdeniz ve Ege mutfağı ile Taste of London’a damga vurdu

- Bu haber 247 kez okundu.

LONDRA'NIN EN MEŞHUR YEMEK FESTİVALİNDE TÜRK LEZZETLERİ TANITILDI

AVRUPA/LONDRA-Yılda iki kez düzenlenen festival, Londra'nın merkezinde Regent's Park'da 14-18 Haziran’da yapıldı.  Festivalde, en iyi restorantlar, önde gelen şefleri ile en görkemli yemek ve içecekleri yaratıcı şekilde canlı demo olarak sergiledi.Türkiye çadırında, Sofra Restoranlar zincirinden Hüseyin Özer, Oklava Resturantından Selin Kiazim, Özlem’in Türk Mutfağından Özlem Warren, OTTO Mediterranean Restaurantından Servet Kılıç ve Kibele Restaurantınan Serhat Önal gibi şefler Türk mutfağı lezzetlerinin yapımı deneyimini ziyaretçilere yaşattı.

 

 

 

 

Melek Kitchen şefi Sidar Doğan zeytinyağlıların sunumunu yaparken Neşe Ceren Tosun’da yemeklerin tarihçesini ve hikayelerini aktardı.  Ayrıca Yosma London’dan ünlü şef, Hus Vedat ile İngiliz şef Ed Baines, 16 Haziran Cuma günü Taste Tiyatrosu'nda saat 15: 00'de Mantı yaptı. Söz konusu şov yaklaşık 4.9 milyon izleyicisi bulunan https://www.facebook.com/TurkeyHomeOf/ sosyal medya hesabından da canlı yayınlandı.  Türkiye'nin çadırına katılanlar taze nar kokteyli, Kahve Dünyasından taze ve köpüklü Türk kahvesi, Türkiye'nin en beğenilen simiti olan Simit Sarayı'ndan sunumların tadını çıkardılar ve ünlü Türk konukseverliğine dahil oldular. 

 

 

 

Büyükelçilik Müsteşarı Cem Işık, Turizm Müşteşarı Selçuk Can, Melek Kitchen sahibi Mehmet Ulusoy,  Sofra Gurubu sahibi Hüseyin Özer ve Avrupa Gazetesi sahibi Vatan Öz

 

Mehmet Ulusoy ve Melek Kitchen şefleri.

 

 

Melek Kitchen Akdeniz ve Ege mutfağı ile Taste of London’a damga vurdu

 

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Londra'nın en bilinen festivali olan Taste of London'da Melek Kitchen Türk mutfağı örneklerini tanıttı. Yılda iki kez düzenlenen festival, Londra'nın merkezinde Regent's Park'da 14-18 Haziran’da yapıldı.  Festivalde, Melek Kitchen başta olmak üzere en iyi restorantlar, önde gelen şefleri ile en görkemli yemek ve içecekleri yaratıcı şekilde canlı demo olarak sergiledi.

 

 

Melek Kitchen Dalston’da

 

Türkiye çadırında şefler Türk mutfağı lezzetlerinin yapımı deneyimini ziyaretçilere yaşattı. Melek Kitchen şefi Sidar Doğan zeytinyağlıların sunumunu yaparken Neşe Ceren Tosun’da yemeklerin tarihçesini ve hikayelerini aktardı. 

 

 

 

 

Melek Kitchen şefi Sidar Doğan zeytinyağlıların sunumunu yaparken Neşe Ceren Tosun’da yemeklerin tarihçesini ve hikayelerini aktardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.