Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Greta Gerwig İngiltere parlementosunda Türk güzel Ekin Su ingiltere Diş sorunu Canavar single Zülfü Livaneli şarkılarıyla mor ve ötesi Londra Belçika Araftayım Yar Londra Türk gece Fındıkkıran balesi Başkomiser Rob Kirby ünlü DJ Korayın öldürüldüğünü açıkladı ı yıldız şarkıcı İngiltereye İngiltereyi İşçi Partisi Lideri Keir Starmer Londrada yaza veda festivali

SVETLANA ZAKHAROVA AMORE İLE BODRUM BALE FESTİVALİ'NDE

Svetlana Zakharova sadece klasik rolleri ustaca yorumlamasıyla değil

- Bu haber 101 kez okundu.

SVETLANA ZAKHAROVA AMORE İLE BODRUM BALE FESTİVALİ'NDE

Bolşoy'un tartışılmaz yıldızı on milyonlarca balerinden sadece birinin sahip olabileceği bir vücuda sahip…' The Daily Telegraph... Svetlana Zakharova sadece klasik rolleri ustaca yorumlamasıyla değil, aynı zamanda çok yönlülüğü ve çağdaş koreografiyi benimsemesiyle de dünyanın en önemli primadonnalarından biri.3 bölümden oluşan Amore aşkı farklı yönleri ile anlatmaktadır. “Svetlana Zakharova Amore’de Yuri Possokhov (San Francisco Balesi) Patrick de Bana (Viyana Devlet Balesi) ve Marguerite Donlon (Donlon Dance Collective, Berlin) gibi dünyaca ünlü üç koreograf ile işbirliği yapıyor.2001'den beri sıklıkla dünyadaki çeşitli topluluklarda (Tokyo, Paris, Roma, Milano, Münih, Viyana, New York, Rio) ana konuk sanatçı olarak yer alan Zakharova, 2003 yılında Mariinsky'den Bolşoy Balesine geçmeden önce Bolşoy Balesine katılmak üzere dört kez teklif aldı. 2008'de Teatro alla Scala'da ilk Rus Etoile oldu. 2014 yılında Soçi'deki Kış Olimpiyat Oyunlarının Açılış Töreninde milyonların kalbini kazandı.Dünya Premiere’i 12 Mayıs 2016’da İtalya’da Teatro Comunale Luciano Pavarotti’de, Rusya Premier’i 24 Mayıs’ta Bolshoi Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen Svetlana Zakharova’nın klasik ve çağdaş türlerle yeni sanatsal ifade yöntemlerini denediği gösterisi “Amore” Türkiye’de ilk kez 7 Ağustos’ta 15.Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında Bodrum Kalesi’nde izleyici ile buluşacak. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.