Bu haber kez okundu.

Berkay Şahin'in avukatından Arda Turan ile ilgili çarpıcı açıklamalar

Mermer, açıklamasında, “Bu konuda basında çıkan haberlerin hepsinin doğru olduğunu söylemek zorundayım, üzülerek. Olayın oluş şekli açıklığa kavuşmuştur. Bu resmi makamlara da intikal etmiştir. Biz de şikayetçi olduk. Olayın ardından ağır bir ameliyat geçirdi. Olayın neresinden bakarsanız bakın, Arda Turan’ın yaptığının izahı dahi mümkün değildir. Belki başka davalar da açmayı düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

“YERE ATEŞ EDİYOR”

Mermer açıklamasında, “Berkay Şahin, ilk müdahalenin yapıldığı hastaneye geldiği zaman, arkasından Arda Turan ve arkadaşları geliyor, o silah olayı orada gerçekleşmiş. Yere ateş edilmiş. Bu emniyetteki görüntülerde de, kayıtlarda da var. Müvekkilim olaydan sonra hastaneye gidiyor, arkasından Arda Turan 6 ya da 7 kişiyle beraber hastaneye geliyor ve baş başa görüşmek istediğini söylüyor. Acil bölümüne yakın bir odada Arda Turan, müvekkilime ‘Ben senin eşin olduğunu bilmiyordum. Biliyorsam, çek, vur beni’ diyor. Bunun üzerine müvekkilim de ‘Bilip bilmemen önemli değil, yaptığın yanlıştı’ gibi bir şey söyleyince, ‘Ben böyle bir şey yapmam’ deyip yere ateş ediyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Berkay Şahin
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.