Öne Çıkanlar Bahattin Gemici Numberone TV Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol SHAME Konkurt Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu londra Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN GASTRONOMİ FESTİVALİ Çeşme Beşiktaş

Jennifer Aniston: Çocuk deneyimini kariyer için bırakmam

Ünlü yıldız Jennifer Aniston, hakkında çıkan bebek iddiaları hakkında konuştu. 50 yaşındaki oyuncu, "Her zaman çocuk sahibi olmak istemişimdir ve bu deneyimi bir kariyer için asla bırakmam" dedi.

- Bu haber 361 kez okundu.

Jennifer Aniston: Çocuk deneyimini kariyer için bırakmam

Kısa bir süre önce açtığı Instagram hesabı ile kendisinden söz ettiren ve kısa süre içerisinde milyonlarca takipçiye ulaşan Jennifer Aniston, "Kariyeri için çocuk yapmadı" yorumları hakkında konuştu. Başından iki kez evlilik geçen Aniston, hiç hamile kalmadığını basında kendisinin devamlı hamile haberleriyle gündeme geldiğini buna da çok kızdığını söyledi.

Ellen Degeneres Show'a katılan Aniston şu sözleri dile getirdi: “Bana ilham veren kadınlar, hem kariyerleri hem de çocukları olanlar… her zaman çocuk sahibi olmak istemişimdir ve bu deneyimi bir kariyer için asla bırakmam. Hepsine sahip olmak istiyorum” 

“Kadınları içine soktuğumuz nesneleştirme saçma ve rahatsız edici. İşte bu konuda çıktığım yer: eşli veya eşsiz, çocuklu veya çocuksuz. Vücudumuza gelince neyin iyi olduğuna kendimiz karar veririz. Bu karar bizim. Yalnız bizi ilgilendirir” 

Bir gün anne olabileceğini de belirten Aniston, Brad Pitt'ten ayrıldıktan uzun bir süre sonra Justin Theorux ile evlenmiş ve iki yıl evli kaldıktan sonra ayrılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.