Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla

Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu 'Allah tarafından verilmiş duyguyu yaşıyorum'

'Çocuklara kötü örnek oluyor' şeklindeki eleştirilere sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz sessiz kalmadı

- Bu haber 126 kez okundu.

Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu 'Allah tarafından verilmiş duyguyu yaşıyorum'

Sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic’e çocuklara kötü örnek oluyorlar diye Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği tarafından tepki gösterilmiş ve haklarında dava açılacağı duyurulmuştu. Konunun yankıları devam ederken Kerimcan Durmaz cephesinden dikkat çekici bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından uzunca bir metin paylaşan Durmaz çocukları ailelerinin koruması gerektiğini ve gerek haberlerde ve gerekse dizilerde çocuklar için çok daha fazla kötü örnek oluşturabilecek görüntünün olduğunu söyledi. İşte Kerimcan Durmaz’ın konuyla ilgili satırları:

Anahtar Kelimeler:
Kerimcan Durmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.