Öne Çıkanlar Bahattin Gemici Numberone TV Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol SHAME Konkurt Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu londra Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN GASTRONOMİ FESTİVALİ Çeşme Beşiktaş

Kristen Stewart'tan Robert Pattinson itirafı

ABD'li oyuncu Kristen Stewart, eski sevgilisi Robert Pattinson hakkında açıklamalarda bulundu. Stewart, "Eğer evlilik teklif etseydi kabul ederdim" ifadelerini kullandı.

- Bu haber 1191 kez okundu.

Kristen Stewart'tan Robert Pattinson itirafı

Twilight dizisiyle 18 yaşında şöhrete kavuşan Kristen Stewart, Robert Pattinson ile olan ilişkisi hakkında konuştu. Filmin devam ettiği dönemde ilişkilerini paparazziler önünde yaşamak istemedikleri için dışarda el ele bile tutuşmadıklarını söyleyen Stewart, “Bu malzemeyi onlara vermek istemiyoruz diyorduk ama sonuçta el ele yürümemiş olduk ve bu çok saçma” dedi.



“Robert ile evlenir miydin?” sorusuna Stewart, “Bilemiyorum, aslında bunu istemiştim. O benim ilk aşkım. Asla geleneksel biri olmadım ama yaşadığım her ilişkide onun tek olduğu hissini aldım. Eğer evlilik teklif etseydi kabul ederdim.” dedi.

Senarist Dylan Meyer ile birlikte olan Stewart, gerçekten aşık olduğunu arkadaşına evlenme teklifi etmek için sabırsızlandığını da belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Kristen Stewart
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.