Öne Çıkanlar Yeşilçamın Nurşani Birleşmiş Milletler Çeşme Beşiktaş Dave McCary Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Cenk Eren Osmanlı IKBY Londradaki Tate Britain Turner Ödülü ingiltere Turner Ödülü Londra Turkiye Elnar Xelilov ingiltere Fenerbahçe Bahattin Gemici ALMAN VATANDAŞLIĞI İÇİN BAŞVURU Viens Dans Ma Vie

Victoria's Secret'ın kızıl saçlı meleği koronavirüse yakalandı

Victoria's Secret'ın ilk kızıl saçlı modeli Alexina Graham, koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

- Bu haber 603 kez okundu.

Victoria's Secret'ın kızıl saçlı meleği koronavirüse yakalandı

Firmanın ilk kızıl saçlı model olarak tanınan 30 yaşındaki Graham, salgın nedeniyle bütün planlarını iptal etmiş ve ABD'den ülkesi İngiltere'ye dönerek kendini karantinaya almıştı. Aslen İngiliz olan Alexina Graham, daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımında İngiltere'de Nottinghamshire'da yaşayan kız kardeşinin yanına gittiğini belirtmişti.

Graham, "Aslında New York'ta yaşıyorum ama bu günleri yalnız geçirmek istemedim" demişti. Fakat daha sonra corona virüs semptomları gösterince hastaneye kaldırıldı. Modelin, ateşinin yükseldiği ve nefes darlığı çektiği belirtildi. Graham, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında durumunun kötü olmadığını ve hastanede tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

3 Mart 1990 yılında İngiltere'de doğan kızıl saçlı model, Alexina Graham, Victoria's Secret defilesinde yürüyen ilk kızıl saçlı model olma özelliğini taşıyor.

Güzel model kariyerinin nasıl başladığını şu sözlerle anlattı: "17 yaşındayken bir derginin düzenlediği modellik yarışmasına girdim. Yarışmanın İngiltere ayağını kazandım. Sonrasında New York'taki versiyonuna katıldım ve onu da kazandım. Her şey böyle başladı."

"Victoria's Secret meleklerinden birisi olduğumu öğrendiğimde ilk tepkim ağlamak oldu, çünkü aynı anda hem heyecan hem endişe hissediyordum. Benim için çok duygusal bir andı. Bütün hayatım boyunca bunun için çalışmıştım. Hayallerimin gerçeğe dönüştüğünü öğrendiğim o ilk anda duygusal anlamda kontrolümü kaybettim diyebilirim. İlk yılımda Şangay'da podyuma çıktım. Etrafımın podyumda izlediğim modellerle çevrili olması gerçeküstü bir deneyimdi.''

"Victoria's Secret meleği olmanın en güzel yanı diğer tüm o muhteşem kadınlarla kız kardeşlik bağına sahip olmak. Gerçekten bir aile gibiyiz. Birbirimize her anlamda destek oluyoruz. Bana işimle ilgili verdikleri en iyi tavsiye, 'Podyumda olmaktan asla çekinme ve karakterinin ortaya çıkmasına izin ver' oldu. Ayrıca işim sayesinde genç takipçilerle aramda bir bağ oluşuyor. Bu bağı ve onlara bir şekilde ilham verebilmeyi seviyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.