Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Kristen Stewart Greta Gerwig İngiltere parlementosunda bayram İngiltere parlementosunda Londra Turkiye Türk güzel Ekin Su EartH Hackney ingiltere Diş sorunu HOME OFFICE Tina Turner İsveç Eurovision 2023ü kazandı Canavar single Zülfü Livaneli şarkılarıyla Karlı Kayın Ormanı Jamal Aliyev mor ve ötesi Londra Tufan Arslanca

Ata Demirer ilk konserini Harbiye'de verecek

- Bu haber 66 kez okundu.

Ata Demirer ilk konserini Harbiye'de verecek

Başarılı işlerle anılan Ata Demirer, bugüne kadar hayranlarını güldürdü. Birbirinden başarılı filmlerle seyircinin karşısına çıkan Ata Demirer, bu kez konser için hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Türk Sanat Müziği albümü çıkartan Ata Demirer, albümündeki parçalardan oluşan bir konsere hazırlanıyor. Ata Demirer, albüm parçalarının yanı sıra başka alaturka şarkılara da yer verecek. Ata Demirer, albümde olduğu gibi konsere de Taşkın Sabah yönetiminde hazırlanıyor. Ünlü komedyen Ata Demirer, BKM organizasyonuyla gerçekleştirilen Avea ile Yıldızlar Açıkhava'da etkinliğinde sahne alacak. Zengin bir orkestra ile sahneye çıkacak olan Ata Demirer, ilk kez konser verecek. Zaman zaman küçük hikayelerde paylaşacak olan Ata Demirer, renkli bir konsere hazırlanıyor. Şarkılardan oluşan bir program ile ilk kez sahneye çıkacak olan Ata Demirer'in konseri 26 Eylül Cuma akşamı gerçekleşecek. Ata Demirer, konser için sıkı bir çalışma yürüttü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.