Öne Çıkanlar Ebru Sefo Klasik ile modern Rasmus Ankersen Henrik Kraft 2022 Yılına Kuantum Alanının Genel Taraması AYDİLGE Modern Türk Mutfağı Londrada TÜİK Iggy Azalea Alexina Graham Müzeyyen Senar Rihanna Tuluyhan Uğurlu Ankara Devlet Tiyatrosu Leyla ile Mecnun Sagopa Kajmer Hatice Enough is Enough Futbolcu Emre Aşık

Gözde Mukavelat İZ adını verdiği tekli single şarkısıyla iz bırakacak

OYUNCU GÖZDE MUKAVELAT “İZ” BIRAKACAK!

- Bu haber 263 kez okundu.

Gözde Mukavelat İZ adını verdiği tekli single şarkısıyla iz bırakacak

Avrupa Radyo-Güzel oyuncu Gözde Mukavelat, “İZ” adını verdiği tekli single şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaptı.Son olarak Star TV’de yayınlanan “Anne” dizisinde “Serap” karakterine hayat veren oyuncu Gözde Mukavelat, hayranlarının karşısına bu kez kendi bestesiyle çıkıyor. Gözde Mukavelat’ın söz ve bestesi kendisine ait olan ve Ramis Akyol’un prodüktörlüğünde RMS Müzik etiketiyle yayınlanan “İZ” adlı şarkısı, geçtiğimiz günlerde müzik platformlarındaki yerini aldı. Yayınlandığı günden bu yana büyük beğeni toplayan “İZ”, sevilen oyuncunun hayranlarından da tam not aldı. Aranjörlüğünü Barış Engürlü’nün yaptığı “İZ”in video klibini Mustafa Özen çekti. Klibin çekimleri ise İstanbul’un Silivri ilçesinde yapıldı. Çok sayıda bestesi olan ve küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi alan ünlü oyuncu, sanat dünyasına da ilk olarak şarkıcılıkla başlamıştı. Yapmış olduğu besteler ve yayınlanan ilk şarkısıyla övgü toplayan güzel şarkıcı, önümüzdeki yıllarda da müzik sektöründe başarılı “İZ”ler bırakacağının sinyallerini şimdiden vermiş oldu.Gözde Mukavelat, “İZ” şarkısından önce Türk Kalp Vakfı yararına hazırlanan “12 Kalp” albümünde sözleri Sezen Aksu’ya ait olan “Bir Dilek Tut” şarkısını seslendirmişti. Albümün kliplenen ikinci şarkısı olan “Bir Dilek Tut”un klibini ise yine Mustafa Özen çekmişti.

 

GÖZDE MUKAVELAT KİMDİR?

1985 yılında İzmir'de doğdu. İzmir’deki Çocuk Korosu’nda uzun yıllar görev alan Gözde Mukavelat, müzikle çok küçük yaşlarda tanıştı. İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında rol aldığı Avrupa Yakası dizisi ile yaşayan güzel oyuncu; Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Büşra karakteri ile tanındı. Acil Aşk Aranıyor, Filinta, Küçük Gelin, Çılgın Kanal, Unutulmaz, Arka Sıradakiler, Doktorlar, Yalancı Yarim ve Avrupa Yakası dizilerinde rol alan Gözde Mukavelat; Star TV'de yayınlanan Anne dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Serap karakterini canlandırmaktadır.

Gözde Mukavelat, ayrıca bu yıl vizyona giren “Aç Kapıyı Çok Fenayım” isimli sinema filminde de başrol oynadı. Başarılı oyuncu, Türk Kalp Vakfı yararına hazırlanan 12 Kalp albümünde de yıllar önce İzel’in seslendirdiği “Bir Dilek Tut” şarkısını yeniden yorumlamıştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.