Öne Çıkanlar Numberone TV Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol SHAME Konkurt Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN Çeşme Beşiktaş Nur Yerlitaş Angelina Jolie Aras Aydın

Kıbrıs'ta modacı işbirliği Kıbrıs'ta ortak mağaza açtılar

Mağaza, Türkiye’nin başta İstinye Park olmak üzere en seçkin alışveriş merkezlerinde yer alan “Carnavale” zincirinin Kıbrıs’daki ilk mağazası oldu.

- Bu haber 50 kez okundu.

Kıbrıs'ta modacı işbirliği Kıbrıs'ta ortak mağaza açtılar

Fashion TV Türkiye temsilcisi olan  ve Kıbrıs  Rocks Hotel’ de organize ettiği Miss FashionTV Güzellik Yarışmaları ile Türkiye’nin en ünlü modacılarını KKTC’ ye götürerek düzenlediği çeşitli defilelerle dikkatleri çeken ve KKTC’ nin dünya tanımında katkısı olan Enis Onat, Kıbrıs’ın en başarılı genç modacılarından Tezel Ziya ile ortaklaşa giyim mağazası açtı. 

Mağaza, Türkiye’nin başta İstinye Park olmak üzere en seçkin alışveriş merkezlerinde  yer alan “Carnavale” zincirinin Kıbrıs’daki ilk mağazası oldu. Mağazalarında erkek ve kadın koleksiyonları olan Tezel Ziya ve Enis Onat hedeflerinin dünya markalarını uygun fiyatlarla KKTC’li moda severlerle buluşturmak olduğunu belirtiler. Tezel Ziya yakın zamanda Girne’de ikinci mağazayı açmayı hedeflediklerini söyledi. 

Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen açılışa ünlü model Ece Gürsel, Miss Fashion TV 2015 birinci güzeli Faslı model İmane Talssi ile KKTC cemiyet hayatının ve sanat dünyasının seçkin isimleri katıldılar. Mağaznın açılışını ise KKTC Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst yaptı.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.