Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Greta Gerwig Türk güzel Ekin Su ingiltere Diş sorunu Zülfü Livaneli şarkılarıyla mor ve ötesi Londra Belçika Araftayım Yar Londra Türk gece Fındıkkıran balesi Başkomiser Rob Kirby ünlü DJ Korayın öldürüldüğünü açıkladı ı yıldız şarkıcı İngiltereyi İşçi Partisi Lideri Keir Starmer Londrada yaza veda festivali Kraliçenin tabutu İngilterenin başbakanı Ebru Keskin Alo Şarkı Sözleri

Sezen Aksu, oğlu Mithat Can'la müzik şirketi mi açıyor

- Bu haber 83 kez okundu.

Sezen Aksu, oğlu Mithat Can'la müzik şirketi mi açıyor

Pop müziğin minik serçesi  Sezen Aksu ve oğlu Mithat Can Özer çok konuşulacak bir işbirliği içine giriyor. Aksu’nun son çalışması ‘Yeni ve Yeni Kalanlar’da imzası olan ikilinin , yakın zaman içinde Mom&Son Productions (Ana-Oğul Prodüksiyon) adı altında bir girişimde bulunarak yeni bir şirket açacakları konuşuluyor.
AYNI ÇATI ALTINDA SÜRDÜRECEKLER
Annesinden hiç destek almadan Pis’ton adında bir grup kurup albüm çıkaran Mithat Can Özer, ilk projesinde büyük beğeni toplamıştı. Son olarak Ferzan Özpetek’in ‘Kemerlerinizi Bağlayın’ isimli filminin müziklerine de imza atan Özer ve annesi bu yeni oluşumla tüm çalışmalarını aynı çatı altında birleştirerek sürdürecek. Müzik dünyasının ünlü isimlerinin de haberini aldıkları bu oluşumun bir parçası haline gelmek için harekete geçtiği kulislerde konuşulmaya başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.