Öne Çıkanlar Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu Londra Kıbrıs Türk Kültür Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN Çeşme Beşiktaş Nur Yerlitaş Dilsiz Dave McCary Oksimoron Oyunu Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Bursa Devlet Tiyatrosu

Songül Karlı ödül aldı

Devran İskender düeti

- Bu haber 71 kez okundu.

Songül Karlı ödül aldı

Sahnelerin sevilen ismi Devran İskender, müzik dünyasının hanımefendi ismi Songül Karlı ile yaptığı düetle beğeni topluyor. Magazin casusu isimli magazin sitesinin gelenekselleşen ödül töreninde Fantezi-Arabesk dalında yılın en iyi düeti ödülüne “Zannetme ki Unutamam” isimli şarkıyla Devran İskender ve Songül Karlı layık görüldü. Yavuz Seçkin’ in elinden ödülünü alan sevilen sanatçılar sahnede muhteşem düet şarkılarını da seslendirdiler. İzleyenlerinde eşlik ettiği eserle yoğun alkış alan ikili sahnedeki uyumlarıyla da beğenileri topladılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.