Öne Çıkanlar Numberone TV Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol Konkurt Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN Çeşme Beşiktaş Nur Yerlitaş Angelina Jolie Dilsiz Dave McCary

Atiye, yaz konserlerine Bodrum'dan başladı

- Bu haber 45 kez okundu.

Atiye, yaz konserlerine Bodrum'dan başladı

Çalışmalarının yoğun olması nedeniyle ilçede çok kalamayacağını ifade eden Atiye, "İki gün sonra 'Uyandı gelin' isimli klibi çekiyoruz. Son albüm şarkılarından birisi. Söz ve bestesi Nazan Öncel'e ait" dedi. Rol aldığı sinema filmi hakkında da bilgi veren Atiye, şöyle konuştu: "Film benim için çok iyi bir deneyim oldu. Oyunculuk çok farklı bir şeymiş. Çok heyecanlandım daha sonra açıldım. Filmin müzik ağırlıklı olması, senaryonun iyi olması benim için iyi oldu. Denemek istedim. Bundan sonra da teklif gelirse ve filmde sevdiğim insanlar olursa çok daha keyifli olur. Filmde kendi ekibimde yer aldığım için çok keyifliydi." Atiye, daha sonra Gümbet Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde sahne aldı. Alana girerken hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Atiye, yaklaşık bir saat kaldığı sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi.  Konseri aralarında yabancı turistlerin de olduğu yaklaşık bin kişi izledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.