Öne Çıkanlar Yeşilçamın Nurşani Birleşmiş Milletler Çeşme Beşiktaş Dave McCary Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Cenk Eren Osmanlı IKBY Londradaki Tate Britain Turner Ödülü ingiltere Londra Turkiye Elnar Xelilov ingiltere Fenerbahçe Bahattin Gemici Viens Dans Ma Vie Wimbledon Barrus

Erol Büyüburç evinde ölü bulundu

Erol Büyükburçun ölümü

- Bu haber 89 kez okundu.

Erol Büyüburç evinde ölü bulundu

Bu sabah evinde ölü olarak bulunan Türk pop müziğinin en ünlü isimlerinden Erol Büyükburç'un bir gün sonra Bursa'da konser vereceği öğrenildi.  Türk pop müziğinin efsane ismi 79 yaşındaki Erol Büyükburç'un yarın akşam Bursa'da konseri olduğu öğrenildi. Nilüfer ilçesindeki bir eğlence mekanında sahneye çıkacak olan Büyükburç'tan geriye konser afişleri ve posterleri kaldı. Konser için biletlerin satıldığını ve Bursalıların heyecanla beklediğini belirten işletmeci Yusuf Sabahyıldızı, "Yarın akşam Erol Büyükburç konser verecekti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.