Öne Çıkanlar Yeşilçamın Nurşani Birleşmiş Milletler Çeşme Beşiktaş Dave McCary Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Türk yönetmen Ferzan Özpetek Cenk Eren Osmanlı IKBY Londradaki Tate Britain Turner Ödülü ingiltere Turner Ödülü Londra Turkiye Elnar Xelilov ingiltere Fenerbahçe Bahattin Gemici ALMAN VATANDAŞLIĞI İÇİN BAŞVURU Viens Dans Ma Vie

Zeytinli Rock Festivali Konser Programı

- Bu haber 504 kez okundu.

Zeytinli Rock Festivali Konser Programı

Balıkesir'in Edremit İlçesi Zeytinli Mahallesi'nde, belediyenin katkısıyla 4 sene aradan akabinde tekrardan yapılan Rock Festivali, start verdi . İki gün sürecek festival sebebiyle yüzbinler Zeytinli sahiline akın etti. Festivalin ilk gününde Başıbozuk, Korhan Futacı ve Siyah Orkestrası, Yasemin Mori, Cem Adrian, Nev, Moğollar ile Mor Ve Ötesi grubu konser verdi.

Türkiye'deki rock festivallerin öncülerinden itiraf edilen, 2006-2010 seneleri arasında yapılıp, günümüze kadar 4 senelik bir ara verilmekte olan 'Zeytinli Rock Fest', Zeytinli Mahallesi Altınkum sahilinde start verdi . Festivalde rock müzik seven yüzbinler bir araya geldi . Rock müzik sanatçısı Umut Kuzey'in genel koordinatörlüğünde yola çıkan Zeytinli Rock Festivali, Kral Pop TV medya sponsorluğunda, Edremit Belediyesi desteğiyle ve sahne alacak grupların, ses-sahne firmaları ve birden fazla kişi ve kurumun katkılarıyla tekrardan hayat buldu. Zeytinli-Altınkum Plajı'nda başlayan 'Zeytinli Rock Fest'in, geçtiğimiz haftalarda ülke çapında satışa sunulan biletleri kısa sürede tükendi. Kamp ile kombine bileti olan katılımcılara kapılarını bir gün önceden açan festival çerçevesinde , erken gelen kampçılar için hoş geldiniz partisi düzenlendi.

Başkent Ankara 'nın sevilen grubu 'Metropolis', kampçılara bir sürprizle 'Hoşgeldin' diye belirtti . Grup, eski solisti Ercüneyt Özdemir ile tekrardan ve ilk defa festival çerçevesinde sahne aldı. Festivalin açılışını, İzmir'in sevilen grubu 'Başıbozuk' yaptı. Türk rock müziğinin yenilikçi isimlerinden Korhan Futacı ve Siyah Orkestra performansının peşinden , 'Yasemin Mori' sevilen şarkılarını seslendirdi. Festivale özel bir performans ile Cem Adrian'nın sahne almasının peşinden , Zeytinli'ye yabancı olmayan bir isim, 'Nev' yeni albümüyle müzikseverlerle bir araya geldi . Türkiye'deki rock müzik tarihinin 46 senelik çınarı Moğollar'ın peşinden da Mor Ve Ötesi ilk güne noktayı koydu. Moğollar ve Cem Adrian, gecede hayranlarından çok büyük alkış topladı. Katılımcılar, sevilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

DENİZ VE MÜZİK KEYFİ BİRARADA

Etkinlik öncesinden festival alanına gelen rock müzik tutkunları, kamp alanında çadır kurdu. Geniş emniyet önlemleri alınan festival alanı kapılarında arama noktaları oluşturuldu. Kampta kalan müzik tutkunları, gündüz saatlerinde plaj ve denizin keyfini çıkartarak tatil, müzik ziyafetini bir arada yaşaam imkanı buldu. Binlerce rock müzik tutkunu, vakit vakit festival alanı dışına çıkarak alışveriş icra ederken , bölge esnafı da Senenin en hareketli günlerini yaşadı. Festivalin son gününde ise Pera, Murat İlkan, Dört x Dört, Ogün Şanlısoy, Kurban, Hayko Cepkin ve Pentagram gibi grup ve rock müziğin güçlü sesleri sahnede olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.