Öne Çıkanlar Semiha Berksoy şarkı söylemek Boris Johnson Noel JLo Güzellik Online konser Madonna Tune L Events Mehmet Kosovalı Avustralya Türk Film Festivali Evgeny Grinko Türkiye turnesi Çello Muazzez Abacı mtv türk sunucusu TC Büyükelçisi Halloween kostumu Yıldız Tilbe UMHD Sosyal Çalışmalar Kurulu Başkanı Sümeyye Nur Düzcan Şanlıurfa Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş uluslararası opera ve bale festivali

FIRAT TANIŞ LONDRA GÖSTERİSİNE 2 BİLET VERİYORUZ

Yunus Emre'den Pir Sultan Abdal'a, Somuncu Baba'dan Aşık Veysel'e, İbrahim Hakkı'dan Cerrahi'ye

- Bu haber 126 kez okundu.

FIRAT TANIŞ LONDRA GÖSTERİSİNE 2 BİLET VERİYORUZ

AVRUPA RADYO/LONDRA-Sorumuzun doğru cevabını verenlerden 2 kişiye Fırat Tanış bileti hediye. Fırat Tanış’ın ‘Koyu Bilal’ karakteriyle ünlendiği dizi hangisidir.Doğru cevabı 020 72 75 76 10 numaralı Avrupa gazetesini arayarak verebilirsiniz. [email protected] e mail gönderebilirsiniz. Twitter veya instagram'dan @avrupagazete bize yazabilirsiniz..

 

Yunus Emre'den Pir Sultan Abdal'a, Somuncu Baba'dan Aşık Veysel'e, İbrahim Hakkı'dan Cerrahi'ye

 

 

FIRAT TANIŞ ile Gelin Tanış Olalım

 

 

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi festival kapsamında yaza özel birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor 7 Temmuz Cuma akşamı yapılacak olan Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım gösterisi saat  20:00 ile 23:00 arasında Dominion Centre’da sunulacak. Tek kişilik türkülü oyunu Semih Çelenk yazdı ve yönetiyor. Bilet fiyatları £20 ve £30. Gösteri, 9 The Broadway, High Road Wood Green, N22 6DS adresinde yapılacak. 

Fırat Tanış, uzun bir aradan sonra oyunculuğuyla tiyatroseverleri, türküleriyle de müzikseverleri şaşırtmaya hazırlanıyor.80 dakika sürecek oyunda 11 farklı türkü seslendirecek usta oyuncu; şiir ve deyişleriyle de Yunus Emre'den Pir Sultan Abdal'a, Somuncu Baba'dan Aşık Veysel'e, İbrahim Hakkı'dan Cerrahi'ye… Türk toplumunun mayasında olan uzlaşı, tevazu, birlik, beraberlik ve hoşgörüyü hatırlatacak.Sahnede “Bir Nefesçik Söyleyeyim”den “Minnet Eylemem”e farklı yöre ve kültüre ait türküleri seslendirecek Fırat Tanış'a orkestra da eşlik edecek.

Fırat Tanış 11 Türkü söylerken , oyunculuğuyla sözü şiiri müziği enfes yorumuyla harmanlıyor ve seyircisine adeta bir terapi vadediyor. Yepyeni müzikal oyunuyla Londra’da gelin canlar bir olalım ... Tam kadro orkestra muzikal canlı performans ve dahası… İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi tüm canları bu etkinliğe davet ediyor. Bilgi için 07547417863

 

Dominion Centre, 9 The Broadway, High Road Wood Green, N22 6DS

7 Temmuz 2017 Cuma

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.